Natasha Solomons

Natasha Solomons

Anmeldelser

"Jeg elsker denne boka!" "Boka anbefales herfra og til evigheten for de som er glad i sjangeren."
Knirk, http://knirk.no/Fortellingen i fiolinen
«Boken kryper innunder huden på deg og blir værende der lenge, den er vakker og litt trist, og jeg ville at den skulle vare mye lengre.» Beathes bokhylle (beathesbokhylle.blogspot.no)
Beathes bokhylle, beathesbokhylle.blogspot.noFortellingen i fiolinen
«Fortellingen i fiolinen av Natasha Solomons var for meg den perfekte sommerlesingen, jeg nøt å ta del i alt som hendte i denne romanen og lot meg bli dratt med inn i historien. Dette var rett og slett helt herlig lesing!»
Siljes skriblerier , siljeblomst.wordpress.comFortellingen i fiolinen
«Dette var en nydelig fortelling om en ung pike som må legge sitt gamle, overklasseliv bak seg og takle verden, krigen og hushjelprollen helt alene i et ukjent land. (…) Forfatteren gjør en fantastisk jobb med å beskrive livet på Tyneford, og det er som jeg selv går rundt i det gamle godset, kjenner luktene, hører lydene og latteren fra kjøkkenet.»
Ebokhylla mi, ebokhyllami.blogspot.comFortellingen i fiolinen
«Jeg likte boken veldig godt, og takket være Downton Abbey (som jo er fra samme tidsperiode), så jeg det hele mye mer levende for meg.»
Les mye, lesmye.blogspot.comFortellingen i fiolinen
«Er du Kate Morton-fan, vil du antakelig like Fortellingen i fiolinen godt. Det er dessuten en flott roman om du er ute etter noe med atmosfære og historisk sus.»
Bokelskerinnen, bokelskerinne.blogspot.comFortellingen i fiolinen
«Jeg likte historien veldig godt- enkelt og greit! Kulissene og det historiske bakteppet gir fortellingen dybde, og de mest fremtredende personene er troverdig skildret. Der følelsene deres ikke er beskrevet med ord, ligger det likevel tydelig i mellom linjene. Dette er nemlig ei stemningsbok
Bøker & bokhyller , beritbok.blogspot.comFortellingen i fiolinen
«Fortellingen i fiolinen viste seg å være en nydelig historie med strålende gode beskrivelser og gjennomført bra språk. Ja visst lot jeg meg forføre!»
Ellikens bokhylle , ellikensbokhylle.blogspot.comFortellingen i fiolinen
«Beskrivelsene fra Dorset er levende og romantiske. Personene er godt skildret og historien er fengslende. Den overraskende slutten viser hvor kompliserte mellommenneskelige forhold kan være, og hvilke uventede omveier mennesker kan ta, særlig i tider med mye uro.»
Baltimore Jewish TimesFortellingen i fiolinen
«En levende og gripende fortelling om håp, tap og det å starte på nytt.»
«En dypt bevegende og vellykket romantisk elegi over en tapt verden.»
«Medrivende lesning.»
«De som likte Downton Abbey og Kate Mortons Den glemte hagen vil garantert like Fortellingen i fiolinen.» Kristin Hannah
«Boken kryper under huden på deg, inn i sjela! Gled deg, les sakte!» Liv Gade, bokinspirator
«Fortellingen i fiolinen er en nydelig, gammeldags roman som tar deg tilbake i tid, til herskapshusenes og tjenerskapenes tid i England. I dette miljøet plasserer Natasha Solomons sin modige heltinne, som med sin utrolige kjærlighetshistorie holder deg på pinebenken helt til siste side.»
Kathleen Grissom, forfatter av Tilbake til Tall OaksFortellingen i fiolinen