Morten Skårdal

Morten Skårdal

Anmeldelser

“(…) denne rapporten fra en rekruttskole vil mer: den ser forsvaret generelt og utenlandsoppdragene spesielt fra et rekruttperspektiv; og den ser guttenes sexfikserte omgangstone fra et jenteperspektiv. Tittelen burde trigge interesse og antyde tonen.”
Morten Haugen, AftenpostenFittekvote
"Fittekvote er en rå og ærlig roman som forteller mye om hvordan det er å være i det norske forsvaret. [...] Denne boka er spennende, og vanskelig å legge fra seg"
 
Idun Bækken, Arbeidets rettFittekvote
“Skårdal og Hellstenius demonstrerer at de er mulig å skrive interessant fra et til nå ganske lukket miljø.”
Ane Holum Turunen-Rise og Guri Fjeldberg, Barnebokkritikk.noFittekvote
”Dette er en sterk ungdomsbok, som da også primært henvender seg til en yngre publikum, men som bør leses av alle, da den nok gir et godt bilde av unge menneskers liv og virkelighetsoppfattelse både i og utenfor Forsvaret (…) rett og slett en roman som mange kjenner seg igjen i.”
Einar Holst Clausen, OffisersbladetFittekvote
“(…) rett og slett en drivende god fortelling.”
Kjell Moe, KulturspeiletFittekvote
“Boken er velskrevet. Den driver deg igjennom med godt språk og god oppbyggende og fengende dramaturgi. Innholdet føles levende og rent hele veien, for boken er skrelt for overflødig tekst, og vi sitter igjen med en naken, ektefølt historie som gjør dette til en bok som blir sittende en stund i pannebrasken."
Trude Helén Hole, blogg ArtOfLivingFittekvote
“Romanen gir et realistisk bilde av unge mennesker i et isolert miljø - et miljø som fremmer og avslører ulike typers lyse og mørke karaktertrekk.”
Jon Terje Grønli, GjengangerenFittekvote

Bibliografi