Morten Bøås
© FAFO

Morten Bøås

Omtale
Morten Bøås (dr.polit.) er seniorforsker og forskningsleder ved Fafos institutt for anvendte internasjonale studier. Han har publisert en serie artikler, kapitler og bøker om afrikanske konflikter og samfunnsforhold og om global utviklingspolitikk. Hans arbeider er publisert i tidsskrifter som Global Governance, Third World Quarterly, Journal of Modern African Studies og Politique Africaine.
Bibliografi

2007 - African Guerrillas: Raging Against the Machine

2006 - Norsk utenrikspolitisk praksis

2004 - Global Development and Institutions: Framing the World?

2003 - Multilateral Institutions: A Critical Introduction

2002 - Global politikk

2002 - Internasjonal Politikk og Utenrikspolitikk i Afrika sør for Sahara