Merete Lien

Omtale
Merete Lien (f. 1952) ble født i Bergen og utdannet seg til lektor. Hun bodde i Kragerø i mange år, men er nå tilbake i sin hjemby. I 1996 debuterte hun som forfatter med den kritikerroste romanen «Bak mørket», fulgt av «Vinterlys» og «Kongens bror». «Barn av stormen» var hennes første romanserie, og hun arbeider nå med "Rosehagen". Begge serier utgis også i Polen.
Titler i salg

Viser 1 - 20 av 166

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
Bibliografi

2018 - Skriftemålet

2018 - Vitnet

2018 - Mor og datter

2017 - Arvingen

2017 - Gift

2017 - Det umulige

2017 - Brudd

2017 - En ring av gull

2017 - Mariellas hevn

2016 - Tilgivelse

2016 - Jegeren

2016 - En bønn om hjelp

2016 - Jennys valg

2016 - Villa Fredly

2016 - Den skyldige

2016 - Urolige hjerter

2015 - Tid for hevn

2015 - Høyt spill

2015 - Ventetid

2015 - Villblomster

2015 - Det nye hotellet

2015 - Ly for stormen

2015 - Giftige løgner

2014 - Stjernehimmel

2014 - Et frø av tvil

2014 - Bryllupsplaner

2014 - Høststormer

2014 - Hvite seil

2014 - Svarttrosten synger

2013 - Barn av stormen 10

2013 - Duft av kaprifol

2013 - Den hvite rose

2013 - Desemberdager

2013 - Mirakeldoktoren

2013 - Nye allianser

2013 - Barn av stormen 11

2013 - En fri kvinne?

2013 - Barn av stormen 12

2013 - Barn av stormen 14

2013 - Tilbake

2013 - Barn av stormen 17

2013 - Barn av stormen 18

2013 - Barn av stormen 16

2013 - Barn av stormen 13

2013 - Barn av stormen 15

2012 - Barn av stormen 1

2012 - Barn av stormen 4

2012 - Forbrytelsen

2012 - Barn av stormen 3

2012 - Barn av stormen 5

2012 - Skjulte motiver

2012 - Forbudt kjærlighet

2012 - Barn av stormen 2

2012 - Hevnens engel

2012 - Barn av stormen 7

2012 - Barnefaren

2012 - Barn av stormen 6

2012 - En trygg havn

2012 - Nytt liv

2012 - Barn av stormen 8

2012 - Barn av stormen 9

2011 - For kjærlighetens skyld

2011 - Rebekkas arv

2011 - Het oktober

2011 - Svarte vinger

2011 - Ut av mørket

2011 - En brikke i spillet

2011 - Alene

2010 - Nett av løgner

2010 - Liljekransen

2010 - Avskjedsbrevet

2010 - Lokkefuglen

2010 - En ektefødt sønn

2010 - Dagboken

2010 - Gjennom natten

2009 - Søstre

2009 - Sløret revner

2009 - Byttehandelen

2009 - Tidevann

2009 - Over havet

2009 - Maskeballet

2008 - Lokkende toner

2008 - Farlig avtale

2008 - Dinas sønner

2008 - Sviket

2008 - Gjennom stormen

2008 - Et gyllent bur

2007 - Fyrvokteren

2007 - Det hvite hotellet

2007 - Flukt

2007 - Mannen fra skyggene

2007 - Fanget fugl

2007 - Englevakt

2007 - Egerhøi

2007 - Skjulte torner

2007 - Avsløringen

2006 - Fløyelsnetter

2006 - Arven

2006 - Sommerbruden

2006 - Sølvskrinets hemmelighet

2006 - Stemmer fra fortiden

2006 - Møtet

2005 - Isvinteren

2005 - Elskede datter

2005 - Nathanaels valg

2005 - To brødre

2005 - Ringene i brønnen

2005 - Gamle løfter

2004 - Bortført

2004 - Trygghetens pris

2004 - Synnes arv

2004 - Losen på Stråholmen

2004 - Farlig reise

2004 - Krigens skygge

2003 - Havsangen

2003 - Tilbake til Alveøya

2003 - Hevnens pris

2003 - Nøkken spiller

2003 - Hvite roser

2003 - Kongens bror

2003 - Bruden på Saltstein

2003 - Under høstmånen

2002 - Vinterbruden

2002 - Villrosetid

2002 - Vergeløs

2002 - Den andre kvinnen

2002 - Oppgjøret

2002 - Den fremmede

2001 - Sølvkniven

2001 - Fanget av fortiden

2001 - Svarte fugler

2001 - Gullringen

2001 - Midtsommerdansen

2000 - Villrosetid*

2000 - Mannen fra havet

2000 - Farlig vennskap*

2000 - Mistanker