Merete Lien

Omtale

Merete Lien (f. 1952) er fra Bergen, er utdannet lektor og har hovedfag i historie. Hun debuterte i 1996 med romanen Bak mørket, etterfulgt av Vinterlys og Kongens bror. Hennes første romanserie, Barn av stormen, kom ut i 2000, og ble avløst av Rosehagen. Begge seriene fanget tusener av lesere og er også utgitt i Polen.

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 180

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
Bibliografi

2019 - Svanedammen

2019 - Valget

2019 - Der blåregnen blomstrer

2018 - Skriftemålet

2018 - Vitnet

2018 - Mor og datter

2018 - Eventyret

2018 - Kvinnen fra fortiden

2018 - Drømmen om Egerhøi

2017 - Arvingen

2017 - Gift

2017 - Det umulige

2017 - Brudd

2017 - En ring av gull

2017 - Mariellas hevn

2016 - Tilgivelse

2016 - Jegeren

2016 - En bønn om hjelp

2016 - Jennys valg

2016 - Villa Fredly

2016 - Den skyldige

2016 - Urolige hjerter

2015 - Tid for hevn

2015 - Høyt spill

2015 - Ventetid

2015 - Villblomster

2015 - Det nye hotellet

2015 - Ly for stormen

2015 - Giftige løgner

2014 - Stjernehimmel

2014 - Et frø av tvil

2014 - Bryllupsplaner

2014 - Høststormer

2014 - Hvite seil

2014 - Svarttrosten synger

2013 - Barn av stormen 10

2013 - Duft av kaprifol

2013 - Den hvite rose

2013 - Desemberdager

2013 - Mirakeldoktoren

2013 - Nye allianser

2013 - Barn av stormen 11

2013 - En fri kvinne?

2013 - Barn av stormen 12

2013 - Barn av stormen 14

2013 - Tilbake

2013 - Barn av stormen 17

2013 - Barn av stormen 18

2013 - Barn av stormen 16

2013 - Barn av stormen 13

2013 - Barn av stormen 15

2012 - Barn av stormen 1

2012 - Barn av stormen 4

2012 - Forbrytelsen

2012 - Barn av stormen 3

2012 - Barn av stormen 5

2012 - Skjulte motiver

2012 - Forbudt kjærlighet

2012 - Barn av stormen 2

2012 - Hevnens engel

2012 - Barn av stormen 7

2012 - Barnefaren

2012 - Barn av stormen 6

2012 - En trygg havn

2012 - Nytt liv

2012 - Barn av stormen 8

2012 - Barn av stormen 9

2011 - For kjærlighetens skyld

2011 - Rebekkas arv

2011 - Het oktober

2011 - Svarte vinger

2011 - Ut av mørket

2011 - En brikke i spillet

2011 - Alene

2010 - Nett av løgner

2010 - Liljekransen

2010 - Avskjedsbrevet

2010 - Lokkefuglen

2010 - En ektefødt sønn

2010 - Dagboken

2010 - Gjennom natten

2009 - Søstre

2009 - Sløret revner

2009 - Byttehandelen

2009 - Tidevann

2009 - Over havet

2009 - Maskeballet

2008 - Lokkende toner

2008 - Farlig avtale

2008 - Dinas sønner

2008 - Sviket

2008 - Gjennom stormen

2008 - Et gyllent bur

2007 - Flukt

2007 - Mannen fra skyggene

2007 - Fanget fugl

2007 - Englevakt

2007 - Egerhøi

2007 - Skjulte torner

2007 - Avsløringen

2007 - Fyrvokteren

2007 - Det hvite hotellet

2006 - Fløyelsnetter

2006 - Sommerbruden

2006 - Sølvskrinets hemmelighet

2006 - Stemmer fra fortiden

2006 - Møtet

2006 - Arven

2005 - Isvinteren

2005 - Elskede datter

2005 - Nathanaels valg

2005 - To brødre

2005 - Ringene i brønnen

2005 - Gamle løfter

2004 - Bortført

2004 - Trygghetens pris

2004 - Synnes arv

2004 - Losen på Stråholmen

2004 - Farlig reise

2004 - Krigens skygge

2003 - Havsangen

2003 - Tilbake til Alveøya

2003 - Hevnens pris

2003 - Nøkken spiller

2003 - Hvite roser

2003 - Kongens bror

2003 - Bruden på Saltstein

2003 - Under høstmånen

2002 - Vinterbruden

2002 - Villrosetid

2002 - Vergeløs

2002 - Den andre kvinnen

2002 - Oppgjøret

2002 - Den fremmede

2001 - Sølvkniven

2001 - Fanget av fortiden

2001 - Svarte fugler

2001 - Gullringen

2001 - Midtsommerdansen

2000 - Mannen fra havet

2000 - Farlig vennskap*

2000 - Mistanker

2000 - Villrosetid*