May Lis Ruus

May Lis Ruus (f. 1968) er født og oppvokst i Bergen, og har arbeidet som webdesigner og grafisk designer før hun ble forfatter. Hun er utdannet i fagene arkeologi, psykologi og sosialantropologi, og har gått på kunstskole. Nattmannens datter var hennes første romanserie. I 2018 kom Papirslottet.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 126

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Bibliografi

2020 - Allehelgensnatt

2019 - Episode 1 - Krampus

2019 - Episode 2 - Avreisen

2019 - Episode 5 - Lille brud

2019 - Den unge Valentins lidelser

2019 - Episode 8 - Sult

2019 - Episode 9 - I drift

2019 - Episode 13 – Karantene

2019 - Episode 11 - Fødsel

2019 - Episode 15 – Den usynlige

2019 - Episode 12 – Lyngheiene

2019 - Stjerneskudd

2019 - I skyggenes dal

2019 - Episode 10 - Nødhavn

2019 - Episode 3 - Landligge

2019 - Episode 4 - Opprøret

2019 - Hjertetyv

2019 - Episode 6 - Lettbåten

2019 - Episode 18 – Løsrivelse

2019 - Episode 19 – Klokkeren

2019 - Episode 16 – Tiggerne

2019 - Episode 17 – Tukthuset

2019 - Episode 20 – Før alt forsvinner

2019 - Nokturne

2019 - Episode 14 – Rømlingen

2019 - Episode 7 - Papirdragen

2019 - Gullfuglen

2018 - Skadeskutt

2018 - Lyst og fryd

2018 - Alvøpiken

2018 - Tåkenatt

2018 - Tuftekallen

2018 - Prinsen

2017 - Maifest

2017 - Gode netter

2017 - Sommerstemning

2016 - Vindens røst

2016 - Nattevandreren

2016 - Julestemning

2016 - Blodsbånd

2016 - Fra asken til ilden

2016 - Bedraget

2016 - Månepiken

2016 - Juletussen og gardvorden

2016 - I den siste time

2015 - Djevelkvinnen

2015 - Lille hjerte

2015 - I slottstårnet

2015 - Hemmelig oppdrag

2015 - Budbringeren

2015 - Gamle synder

2015 - Lykkens lerret

2015 - Havfruenes trøst

2014 - Ved kongens port

2014 - Bergtatt

2014 - Dragonens hevn

2014 - Den sorte ravn

2014 - Den blå sommerfugl

2014 - Helhesten

2014 - Oppvåkning

2014 - En fanget fugl

2014 - Den hvite svane

2013 - Et streif av lykke

2013 - Smertens vei

2013 - På liv og død

2013 - Brennemerket

2013 - Sjelefangeren

2013 - Den eneste stjernen

2013 - Dukkemesteren

2013 - Usynlig fiende

2013 - Månestråle

2012 - Liljejomfruen

2012 - Morgenstjernen

2012 - Forbannelsen

2012 - Den som vender tilbake

2012 - Frostrosen

2012 - Fortidens slør