Matthew Quick
© Foto: Alicia Bessette

Matthew Quick

Matthew Quick har skrevet flere romaner som er blitt bestselgere i USA, og bøkene hans er oversatt til mer enn 20 språk og har vunnet flere priser. Han bor i Massachusetts sammen med sin kone.

Anmeldelser

«Å lese en roman av Matthew Quick er som å gå på favorittrestauranten din. Du bare vet at det kommer til å smake godt.»
Boston HeraldØyeblikkets flaks
«En følsom fortelling som er munter og filosofisk på samme tid.»
Financial TimesØyeblikkets flaks
«Quick skriver med en engasjerende nærhet og fanger både fortellerens uskyld og ukonvensjonelle filosofi, og de skadede sjelene som kretser rundt ham.»
Publishers WeeklyØyeblikkets flaks
«De blir gjerne sett på som sprø av folk rundt dem, men Quicks eksentriske hovedpersoner sier ofte høyt det mange av oss bare tenker.»
Nashville TennesseanØyeblikkets flaks
«Eiendommelig, feel good […] En sjarmerende og godt fortalt historie.»
Kirkus Reviews (starred review)Øyeblikkets flaks
«En nytelse fra begynnelse til slutt.»
Nashville SceneØyeblikkets flaks
«Forfatteren av Kjærlighetens galskap kommer med en ny ukonvensjonell juvel fylt med eksentriske, feilbarlige og svært morsomme karakterer. Humor, lidenskap og eiendommelige avstikkere langs veien kjennetegner denne odysseen, som viser oss at det er selve reisen som betyr noe, ikke målet»
«Quick har et sjelden talent når det gjelder å skildre karakterer med psykiske problemer som, når de blir koblet sammen med hans sans for humor, blir omgjort til fengslende og viktige fortellinger.»
Library JournalØyeblikkets flaks
«En bok som slår knockout på deg og har noe for alle: humor, visdom, spenning, originale karakterer og Richard Gere.»
«En sjarmerende galning.»
Entertainment WeeklyØyeblikkets flaks
«Original, fengslende, oppløftende. […] Skrivestilen er gjennomført humoristisk og menneskelig, og han har til syvende og sist et optimistisk syn på menneskene, uten at han noen gang blir sentimental.»
Graeme Simsion, forfatter av Prosjekt RosieØyeblikkets flaks
«En pageturner (…) Lett å lese, men vanskelig å karakterisere. (…) Quick, som er en mester i å skape scener, skildrer Neils personlige tragedie i et språk som på samme tid er morsomt og opprørende.»
Boston GlobeØyeblikkets flaks
«Det er umulig ikke å like hver og en av disse uperfekte karakterene. (…) Den er like morsom som den er gripende.»
«De som likte Kjærlighetens galskap kjenner Quicks sans for skakkjørte karakterer med et stort hjerte, og Øyeblikkets flaks vil tilfredsstille både disse og nye lesere.»