Martin Widmark

Martin Widmark

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Anmeldelser

"Så hva skyldes seriens suksess? Widmark skaper oversiktlige puslespillmysterier som foregår i ulike, ofte lukkede, miljøer - som sykehus, bibliotek, kirke. Det fenger. Åstedet og mysteriet står i sentrum (...) Helena Willis tegninger med store ansikter vendt mot leseren, fungerer fint. Med sin hakkete strek og uskjønne innslag av hengekjaker, hoppbakkeneser og hårete lemmer, er de en fruktbar kontrast til Widmarks koselige kardemommeunivers."

Maya Troberg Djuve, DagbladetLasseMaja - Sykehusmysteriet

"Så hva skyldes seriens suksess? Widmark skaper oversiktlige puslespillmysterier som foregår i ulike, ofte lukkede, miljøer - som sykehus, bibliotek, kirke. Det fenger. Åstedet og mysteriet står i sentrum (...) Helena Willis tegninger med store ansikter vendt mot leseren, fungerer fint. Med sin hakkete strek og uskjønne innslag av hengekjaker, hoppbakkeneser og hårete lemmer, er de en fruktbar kontrast til Widmarks koselige kardemommeunivers."

Maya Troberg Djuve, DagbladetLasseMaja - Campingmysteriet

Bibliografi

2022 - LasseMaja feriebok - En dag på stranden

2022 - LasseMajas Detektivbyrå: Musikkmysteriet

2021 - LasseMaja - Jul i Valleby - Uventede julegaver

2021 - LasseMaja - Detektivmysteriet

2021 - Nelly Rapp og ånden i flasken

2021 - LasseMaja - Det store strømbruddet

2021 - LasseMaja - Minimysterier fra Valleby

2020 - LasseMaja - Filmmysteriet

2020 - Nelly Rapp og spøkelsesprestene

2020 - Nelly Rapp og trollmannens bok

2019 - LasseMaja - Sølvmysteriet

2019 - LasseMajas Detektivhåndbok

2019 - Nelly Rapp og snømannens hemmelighet

2019 - Nelly Rapp og vampyrenes ball

2018 - LasseMaja - Slottsmysteriet

2018 - Midt i en rose

2017 - Lille Stikke i landet Lykke

2016 - LasseMaja - Fengselsmysteriet

2016 - Dyrelyder - bok med lydpanel

2016 - LasseMaja - Motemysteriet

2015 - LasseMaja - Brannmysteriet

2014 - LasseMaja - Sykkelmysteriet

2012 - LasseMaja - Svømmeknappmysteriet

2011 - LasseMaja - Campingmysteriet

2011 - LasseMaja - Sykehusmysteriet

2011 - Nelly Rapp - Sjøuhyret i Bergsjøen

2010 - LasseMaja - Kjærlighetsmysteriet

2010 - LasseMaja - Galoppmysteriet

2009 - Nelly Rapp - Heksedoktoren

2009 - LasseMaja - Kirkemysteriet

2009 - LasseMaja - Fotballmysteriet

2008 - LasseMaja - Bibliotekmysteriet

2008 - LasseMaja - Zoo-mysteriet

2008 - Nelly Rapp - De hvite fruene på Lovlunda slott

2007 - Nelly Rapp - Spøkelsesbutikken

2007 - LasseMaja - Safranmysteriet

2007 - LasseMajas Vennebok

2007 - LasseMaja - Skolemysteriet

2007 - LasseMaja - Gullmysteriet

2006 - LasseMaja - Togmysteriet

2006 - Nelly Rapp - Trollmennene fra Wittenberg

2006 - LasseMaja - Avismysteriet

2005 - LasseMaja - Mumiemysteriet

2005 - LasseMaja - Kinomysteriet

2005 - Nelly Rapp - Varulvene

2004 - LasseMaja - Sirkusmysteriet

2004 - LasseMaja - Kafémysteriet

2004 - Nelly Rapp og Frankensteineren

2004 - Nelly Rapp og Monsterskolen

2003 - LasseMaja - Hotellmysteriet