Marit Røttingsnes Westlie

Fru Timian, Marit Røttingsnes Westlie (f. 1970), er en av Norges mest populære matbloggere. Hun har utgitt en rekke kokebøker med et samlet opplag på over 100 000 eksemplarer. Fru Timian har hatt en serie på Matkanalen og deltatt i Matkontrollen på TV2. Hver uke lager hun mat live på Facebook.

Fru Timian er kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrende stil og sin evne til å beskrive fremgangsmåtene slik at den som lager maten eller baker kakene, alltid får et vellykket resultat.

I tillegg til å legge ut oppskrifter og bilder på bloggen er Fru Timian aktiv på andre sosiale medier med bilder og oppskrifter. På SnapChat og Instagram Stories får du se mer fra livet som matblogger.

Fru Timian kan følges her:

Blogg: frutimian.no

facebook.com/frutimian

instagram.com/frutimian

SnapChat – søk på Fru Timian

Anmeldelser

(...) Oppskriftene er lette å følge, godt illustrert, og med god variasjon av ulike teknikker. (...)

(...) Noen av oss kan aldri få for mange brødoppskrifter, og selv om mye etter hvert begynner å ligne på noe man har laget før, klarer Westlie å lage et og annet vi ikke har prøvd før. (...)

(...) Westlie kan åpenbart mye om baking og formidler dette med en smittende entusiasme. Med mindre du er glutenallergiker eller lavkarbo-fantast, finner du garantert noe som frister i denne boka. (...)

Kine Hult (matanmelder), Stavanger AftenbladGjærbakst for alle

"Wow. Kjørte spekeskinkeoppskriften med nypotet, gressløk, løpstikke (og, må jeg innrømme, litt reddik). Fy flate så godt, og så enkelt. Perfekt sommermat!"

Per BorglundFru Timians beste sommermat

"Uansett grunn så treffer Marits kokebøker meg midt i hjerte...og maven.""..du trenger ikke ha barn for å ha glede av boken, du trenger ikke en gang ha matpakke."

Lene Aarnes, Nesteklikk.noMatpakka

"Forfatteren er et oppkomme og har tydelig erfaring med matpakker av alle slag...for alle som trenger et dytt bort fra to med brunost, men mangler ideene."

Tove Diesen, AftenpostenMatpakka