Marianne Fredriksson

Marianne Fredriksson

Omtale

Marianne Fredriksson (28. mars 1927 - 11. februar 2007) ble født i Gøteborg i en arbeiderfamilie. Hun var utdannet lærer, og har arbeidet som journalist og sjefsredaktør.

Marianne Fredriksson kunne kunsten å fortelle en historie, og det er en av årsakene til hennes store internasjonale gjennombrudd. Flere av hennes bøker har blitt storselgere verden over.

Bibliografi

2016 - Ondskapens smil

2012 - Simon og eiketrærne, filmpocket

2012 - Ondskapens smil

2012 - Simon og eiketrærne

2011 - Gåten

2008 - Anna, Hanna og Johanna

2008 - Simon og eiketrærne

2007 - Ondskapens smil

2004 - Hver sin verden

2002 - Elskede barn

2002 - Syndfloden

2002 - Noreas Bok

2001 - Gåten

2000 - Skumringens lys

2000 - Trekkfugler

1998 - Maria Magdalena - den elskede

1998 - Paradisets barn

1996 - De elleve sammensvorne : en bok om gruppens psykologi eller en beretning om mennesklig fellesskap

1995 - Anna, Hanna og Johanna

1995 - Kains bok

1994 - Evas bok

1994 - Den som vandrer om natten

1993 - Simon og eiketrærne