Lise Blomquist

Lise Blomquist (f. 1957) skriver for både barn og voksne. De tre tingene hun liker best er å ha det gøy med barna sine, å skrive bøker og å trene kampsport. Lise har trent kampsport siden hun var 13 år gammel, og i taekwondo har hun svart belte. Dessuten liker hun å sykle, danse og pynte seg med fine kjoler. Hun bor i Oslo, og favorittgodteriet hennes er salt lakris.

Anmeldelser

"At historien inneholder så mye forskjellig, gjør ingenting, for den er fornuftig sydd sammen og godt skrevet (...) Pluss for gode illustrasjoner. Passer best for barn over 6 år."

Elin Solvang, Magasinet MammaLeseløve - Taekwondo er ikke for feiginger

”Boka handler om forholdet barn imellom, om uvennskap og samhold, og mellom voksne og barn. Den er skrevet i et lettlest og lett tilgjengelig språk. Illustrasjonene er fattige på detaljer, og har et karikaturpreg. Men de har med det vesentlige og fungerer derfor etter hensikten.”

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen DagningenLeseløve - Taekwondo er ikke for feiginger

"Jeg liker boka fordi den er spennende og fordi jeg lærer masse om denne sporten. Det er fint at jentene er like tøffe som guttene. Den passer for alle barn som kan lese selv."

Dina Hegesdatter Jakobsen (8), Foreldre & BarnLeseløve - Taekwondo er ikke for feiginger

Bibliografi

2012 - Leseløve - Taekwondo på kino

2010 - Leseløve - Taekwondo er ikke for feiginger

2008 - Blåveispiken

2008 - Leseløve - Taekwondo på prøve

2008 - Hvit heks

2008 - Rødglødende

2007 - Leseløve - Taekwondo er ingen lek

2006 - Leseløve - Taekwondo hjelper ikke mot spøkelser

2005 - Leseløve - Taekwondo er tøffest