Lisa Wingate
© © Whitley Lind Photography

Lisa Wingate

Lisa Wingate er journalist, foredragsholder og forfatter av et trettitall romaner. Hun har både vunnet og vært nominert til flere priser. Barna fra elven ble hennes internasjonale gjennombrudd, og den lå over ett år på New York Times’ bestselgerliste. På verdensbasis har boken solgt over 1 million eksemplarer og er oversatt til mer enn tretti språk. Den ble også kåret til beste historiske roman av nettsamfunnet Goodreads.

Lisa Wingate skriver romanene sine hjemme i Texas, USA. Hun tror at fortellinger kan forandre verden.

Anmeldelser

«En sterk fortelling om familie og søstre, og om hemmeligheter. Jeg elsket virkelig denne boken, og jeg tenker fortsatt på den.»

Jamie Ford, forfatter av Hotellet på hjørnet av Bitter og SøtBarna fra elven

«En gang iblant kommer det en roman som bare tar pusten fra deg. Barna fra elven er en sånn bok. (…) Dette kan være årets bok.»

Shreveport TimesBarna fra elven

«En av årets beste bøker (…) Det er umulig å ikke bli fanget inn i denne nærmest perfekte romanen. Den invaderer hjertet ditt fra de første sidene og blir der lenge etter at du er ferdig med boken.»

The Huffington PostBarna fra elven

«Barna fra elven er garantert en av de sterkeste bøkene du kommer til å lese i år (…). Lisa Wingate er en mesterlig historieforteller.»

«En rørende og fengslende roman om søskenkjærlighet og tyngende hemmeligheter.»

«Denne fortellingen er ekte og original.»

Historical Novels ReviewBarna fra elven

«En roman som berører.»

The New York PostBarna fra elven