Lisa Jewell

Lisa Jewell



Lisa Jewell ble født i London i 1968. Hun ga ut sin første roman, Ralph's Party, i 1998. Den ble den mest solgte debutboken i Storbritannia det året. I Norge slo hun for alvor gjennom med romanene Barndomshjemmet og Dagen vi møttes, som lå flere måneder på norske bestselgerlister. Lisa Jewell skriver nå på sin sekstende roman. Følgende Lisa Jewell-titler er utgitt på norsk: Arven, Tretti pluss, Den store festen, Barndomshjemmet, Dagen vi møttes, Da jeg fant deg og Så var hun borte. Følg Lisa Jewell på Twitter @LisaJewellUK og Facebook @Lisa JewellOfficial.

Bibliografi

2019 - Så var hun borte

2018 - Arven

2017 - Da jeg fant deg

2016 - Dagen vi møttes

2014 - Barndomshjemmet

2013 - Den store festen

2012 - Tretti pluss

2001 - Ingen-og-tredve

2000 - 31 Almanac Road