Laura Trenter

Laura Trenter

Omtale

Hun blir i Sverige kalt ”Barnens deckardrottning”. Hennes tre første spenningsbøker for barn, "Hjelp! Ranere!", "Det brenner!" og "Pappa politi" er filmet for TV (nordisk samarbeid), og hun har fått tildelt krimprisen “Spårhunden” som gis av Svenska Deckarakademien for beste barne- og ungdomskrim.

Bibliografi

2015 - Fotoalbumet

2007 - Pumaen

2007 - Pumaen

2006 - Dagboka

2006 - Dagboka

2005 - Damms leseunivers 1: Den svarte kofferten

2005 - Det brenner

2004 - Fotoalbumet

2004 - Pappa politi

2003 - Hjelp! Ranere!

2003 - Det brenner!

2003 - Julian og Jim

2003 - Pappa politi