Lars August Fodstad

Lars August Fodstad

Omtale
Lars August Fodstad (f. 1973) gikk på Sirdal videregående skole og Bryne vidaregåande skule. Tidligere styreleder i Landslaget for norskundervisning og førsteamanuensis i nordisk ved Institutt for språk og litteratur på NTNU. Hovedfag i nordisk fra NTNU (1998), doktorgrad i nordisk litteratur (2010). Jobbet som norsklektor ved NTNU (to år), Meråker videregående skole (ett år) og Adolf Øien Skole (et halvt år). Informasjonskonsulent ved Trøndelag Teater (ett år). Førsteamanuensis ved Høgskolen i Sør-Trøndelag (to år) og så ved NTNU siden 2012.
Bibliografi

2016 - Moment VG3

2016 - Moment VG3 Lærernettsted

2016 - Moment VG3 Lyd

2015 - Moment VG2

2015 - Moment VG2 Brettbok

2015 - Moment VG2 Lyd Privatlisens

2015 - Moment VG2 Brettbok (Privatlisens)

2014 - Moment VG1–VG3 Elevnettsted

2014 - Moment VG1

2014 - Moment VG1 Brettbok

2014 - Moment VG1 Brettbok (Privatlisens)

2013 - Literacy i læringskontekster