Kristin Eli Strømme

Omtale

Kristin Eli Strømme er barnehagelærer og opplæringssjef i Trygg Trafikk. Hun har erfaring fra barnehage, skole, skolefritidsordning, lærerutdanning, pedagogisk veiledningstjeneste og kursvirksomhet. Kristin har utgitt lærebøker for barnetrinnet og sakprosa for barn og voksne.

Anmeldelser
"En frisk og lærerik bok om trafikksikkerhet, med mange gjenkjennelige situasjoner fra skolevei og hverdag. Boka er utarbeidet i samarbeid med Trygg Trafikk, og er fin å lese sammen og snakke om. Trafikksikkerhet går ikke av moten."
 
Hege Fosser Pedersen, Foreldre & BarnTrygg i trafikken
"En nyttig bok for barn som er på vei ut i den store verden - trafikksikkerhet først! Her kan barnet lære hva som er trygt og farlig. En god investering for foreldre og barn."
Elisabeth Lofthus, mammanett.noTrygg i trafikken
Bibliografi

2016 - Trafikk hele veien

2011 - Trygg i trafikken - aktivitetshefte

2011 - Trygg i trafikken

2006 - Regnbuen Ny utgave 1 Grunnbok

2002 - Trafikk hele veien

1999 - Lykkehjulet