Kristín A. Sandberg
© Foto: Sverre Aurstad

Kristín A. Sandberg

Omtale
Kristín A. Sandberg (1967) er utdannet psykoterapeut og lærer. Hun skriver sangtekster for flere kjente musikere og har utgitt romaner og sakprosa for barn, ungdom og voksne. Sandberg har bodd og arbeidet i Spania i flere år.
Anmeldelser
"Trass i Steinerskolens utilslørte kjendisdyrking og uhemmede kulturelle kapitaloppbygging sitter leseren igjen med et inntrykk av en sekt av kjent slag, enten de nå kaller seg scientologer eller mormonere, som vegrer seg for innsyn og åpen debatt."
Kjell Lars Berge, NRK
På bakgrunn av eigne og andre foreldre sine erfaringar, og direkte vitnemål frå tidlegare og frustrerte lærarar, teiknar forfattarane eit sjokkerande bilete av ein institusjon som er prega av uklare ansvarsforhold, økonomisk rot, motvilje mot fagorganisering, maktovergrep som blir dyssa ned, og kanskje det mest alvorlege: Mangel på vilje hos dei ansvarlege til å svare på kritiske spørsmål.
Jon Langdal, Klassekampen
Bibliografi

2017 - I skyggen av sola

2017 - Verdens ondeste stemor

2016 - I skyggen av sola

2010 - Det de ikke forteller oss - Steinerskolens okkulte grunnlag

2010 - Iris. Skjebnehjulet

2010 - Iris. Eneboeren

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 2: Thesevs og Ariadne

2010 - Leseuniverset 5-7 Skjønnlitteratur 2: Thesevs og Ariadne

2009 - Iris - Rettferdighet

2008 - Iris - Skjebnehjulet

2007 - Drita lei damer

2007 - NM Norsk i midten 6 elevbok bm

2007 - NM Norsk i midten 6 elevbok nn

2007 - NM Norsk i midten 6 tekstsamling bm

2007 - NM Norsk i midten 6 ressursperm

2007 - NM Norsk i midten 6 Tekst-CD bm

2007 - Iris - Eneboeren

2006 - NM Norsk i midten 5 tekstsamling bm

2006 - NM Norsk i midten 5 elevbok bm

2006 - NM Norsk i midten 5 elevbok nn

2006 - NM Norsk i midten 5 tekstsamling nn

2006 - NM Norsk i midten 5 ressursperm

2005 - Ikke vondt ment

2005 - NM Norsk i midten 5 Tekst-CD bm

2005 - NM Norsk i midten 5 Tekst-CD nn

2004 - Verdens ondeste stemor

1997 - Gi meg en a

1996 - Prinsesse farmor - og andre fortellinger

1991 - Marcus og den blå hunden