Knut Jørgen Røed Ødegaard
© Fotograf Fredrik Arff

Knut Jørgen Røed Ødegaard

Omtale
Astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard (f. 1966) er forsker ved Universitetet i Oslo og leder for Norsk Astronomisk selskap. Han har i en årrekke kommentert hendelser i verdensrommet for tv, radio og aviser, og han skriver også en fast spalte for VG. I 2004 ble han prisbelønt for sin evne til å formidle komplekse fenomener på en forståelig, kreativ og underholdende måte.
Titler i salg
Bibliografi

2017 - Solsystemet

2017 - Solsystemet

2008 - Universet på 148 minutter

2008 - Universet

2006 - Kosmos SF Grunnbok (2006)

2006 - Bang!

2006 - Kosmos SF Studiebok (2006)

2006 - Kosmos SF Grunnbok (2006)

2006 - Kosmos SF Studiebok (2006)

2005 - Solsystemet