Kimberley Freeman
© © Justin Walpole

Kimberley Freeman

Omtale
Kimberley Freeman (f. 1970) er en australsk forfatter som har skrevet en rekke bøker, både for barn og voksne. Tidligere utgitt på norsk: Wildflower Hill - Der drømmene møtes.
Bibliografi

2018 - Bak glemselens slør

2018 - Wildflower Hill - der drømmene møtes

2016 - Bak glemselens slør

2016 - Bak glemselens slør

2016 - Wildflower Hill - Der drømmene møtes

2014 - Wildflower Hill - der drømmene møtes

2013 - Der drømmene møtes

2011 - Der drømmene møtes