Karin Slaughter
© Alison Rosa

Karin Slaughter

Karin Slaughter er født og oppvokst i den lille byen Jonesboro, 20 mil sør for Atlanta, og er nå bosatt i Atlanta.

Titler i salg

Viser 1 - 27 av 27

Anmeldelser

“Denne romanen bekrefter Karin Slaughters utmerkede evne til å skrive godt om rettsmedisin og frykt. Hun skriver meget troverdig, og er en ekspert i å lage gode personer i onde atmosfærer.”
The TimesDen troløse
“Hun er en av de beste krimforfatterne i USA. Historiene hennes oser av virkelighet.”
Washington PostDen troløse
"Slaughter sparer ikke på konfekten, men nettopp disse spenningene mellom de som skulle være de "gode" i historien er det som berger denne ganske tradisjonelle krimmen. At sekter kan romme psykisk ustabile folk har krimforfattere skjønt og brukt før, men dette er Amerika og alt er mye større og mye verre enn her hjemme."
Trine Styve Varlo, Haugesunds AvisDen troløse
"Visst er hun en effektmaker, og de rekvisitter hun helst betjener seg av, er blod, hjernemasse og gørr - alt skildret med klinisk, isnende schwung. Dertil finnes det monstrøse mennesker hvis ondskap får en hederlig psykopat til å fremstå som en barnehageonkel i sammenligning. Enkelte partierkan utarte til mas, og litt for mange dialoger gir minnelser om dameskvalderromanen. Altså ikke noe å ofre nattesøvnen på? Hah! Karin Slaughter kan by på mer sugende, nervekrafsende spenning enn de fleste i genren. Og personene hennes lever - ihvert fall en stakket stund ..."
Terje Stemland, AftenpostenHevneren
"Klinisk sadisme ... Slaugthers intrigemaskiner er nådeløse, med overraskende vrier på intrigetråden hele tiden ... Burde muligens leses på resept."
Per Haddal, AftenpostenSnikende frykt
"Karin Slaughters handling er briljant og ubarmhjertig spennende."
Washington PostSnikende frykt