Karin Slaughter
© Alison Rosa

Karin Slaughter

Omtale

Karin Slaughter er født og oppvokst i den lille byen Jonesboro, 20 mil sør for Atlanta, og er nå bosatt i Atlanta.

Anmeldelser
“Denne romanen bekrefter Karin Slaughters utmerkede evne til å skrive godt om rettsmedisin og frykt. Hun skriver meget troverdig, og er en ekspert i å lage gode personer i onde atmosfærer.”
The TimesDen troløse
“Hun er en av de beste krimforfatterne i USA. Historiene hennes oser av virkelighet.”
Washington PostDen troløse
"Slaughter sparer ikke på konfekten, men nettopp disse spenningene mellom de som skulle være de "gode" i historien er det som berger denne ganske tradisjonelle krimmen. At sekter kan romme psykisk ustabile folk har krimforfattere skjønt og brukt før, men dette er Amerika og alt er mye større og mye verre enn her hjemme."
Trine Styve Varlo, Haugesunds AvisDen troløse
"Visst er hun en effektmaker, og de rekvisitter hun helst betjener seg av, er blod, hjernemasse og gørr - alt skildret med klinisk, isnende schwung. Dertil finnes det monstrøse mennesker hvis ondskap får en hederlig psykopat til å fremstå som en barnehageonkel i sammenligning. Enkelte partierkan utarte til mas, og litt for mange dialoger gir minnelser om dameskvalderromanen. Altså ikke noe å ofre nattesøvnen på? Hah! Karin Slaughter kan by på mer sugende, nervekrafsende spenning enn de fleste i genren. Og personene hennes lever - ihvert fall en stakket stund ..."
Terje Stemland, AftenpostenHevneren
"Klinisk sadisme ... Slaugthers intrigemaskiner er nådeløse, med overraskende vrier på intrigetråden hele tiden ... Burde muligens leses på resept."
Per Haddal, AftenpostenSnikende frykt
"Karin Slaughters handling er briljant og ubarmhjertig spennende."
Washington PostSnikende frykt
Bibliografi

2017 - Blendet

2017 - Stillheten etterpå

2017 - Dypt fall

2017 - Knust

2017 - Skjult trussel

2017 - Fedrenes synder

2017 - En ny start

2016 - Den troløse

2016 - Hun visste hvem han var

2016 - Den nådeløse

2016 - Den troløse

2016 - Mørk treenighet

2016 - Mørk treenighet

2016 - Blendet

2016 - Fedrenes synder

2016 - De vakreste

2016 - Skjult trussel

2016 - En ny start

2016 - Hevneren

2016 - Snikende frykt

2016 - Hun visste hvem han var

2016 - Dypt fall

2016 - Stillheten etterpå

2016 - Dypt fall

2016 - Den nådeløse

2015 - Fedrenes synder

2015 - Dypt fall

2015 - Skjult trussel

2015 - Skjult trussel

2014 - En ny start

2014 - Fedrenes synder

2013 - Dypt fall

2013 - Den nådeløse

2013 - Blendet/Stillheten etterpå

2012 - En ny start

2012 - Hun visste hvem han var

2011 - Den nådeløse

2011 - Mørk treenighet

2010 - Hun visste hvem han var

2009 - Mørk treenighet

2007 - Den troløse

2006 - Hevneren

2005 - Snikende frykt

2004 - Stillheten etterpå

2004 - Blendet

2002 - Blendet