Karin Alvtegen

Karin Alvtegen

Omtale
Karin Alvtegen (f. 1965) er kjent for sine psykologiske krimbøker og er blitt en forfatter av internasjonale bestselgere som selger på fem kontinenter. For sine tidligere utgivelser, Skyld (2003), Savn (2003), Svik (2004) og Skam (2006) har hun mottatt flere priser, blant annet den skandinaviske krimprisen Glassnøkkelen, og blitt nominert til den svenske Poloniprisen og det svenske krimakademiets pris. I alt seks av hennes bøker har kommet ut på norsk. Forfatteren er bosatt i Stockholm.
Anmeldelser
"Karin Alvtegen greier å skape en ganske så spesiell nærhet til menneskene hun skildrer, derfor blir romanen en rørende leseopplevelse."
 
May Grethe Lerum, VGEn sannsynlig historie
"Du holdes fast til siste side. En soleklar anbefaling!"
Hanne Danielsen, KKEn sannsynlig historie
Bibliografi

2016 - Skyld

2016 - Savn

2016 - Skam

2011 - En sannsynlig historie - Forhåndseksemplar

2008 - Skygge

2006 - Skam

2004 - Svik

2002 - Skyld

2002 - Savn