Kari Jaquesson

Kari Jaquesson

Kari Jaquesson (1962) grunnla det første utdanningssystemet for aerobic instruktører i Norge. Hun har fått betegnelsen "Hele Norges personlige trener" og blir beskrevet som en "fitness pioner." Hun har introdusert de siste fitness-trendene og har holdt kurs i inn og utland for å utdanne og oppdatere instruktører og trene "vanlige" trimentusiaster gjennom kurs og masterklasser. Kari har undervist i aerobic i to tiår og er en av Norges mest ettertraktede instruktører.

Kari holder hun foredrag om mosjon, kosthold, helse, motivasjon og livsglede på seminarer, kongresser og kickoffs og arrangerer trimreiser. Hun er opptatt av at alle skal kunne komme i sin beste form noensinne - ikke presse seg inn i et forhåndsbestilt ideal! Karis motto er ikke "Body Perfect", men "Body Healthy". Den gyldne middelvei er det beste middelet for å komme seg inn på en sunnere livsstil. Man blir ikke sunn av å spise mat man ikke liker!

Kari har skrevet en rekke bøker om trening og kosthold. Flere av dem har blitt bestselgere. I suksessboken "Ketsjup er ålreit" har hun fokus på barn/familier og mat. Mange kjenner Kari fra morgentrimmen på TV2, fra TV-seriene Slankekrigen, Tjukkholmen og En ny start.

Karis engasjement strekker seg vidt og bredt. Blant annet arbeider hun for å fremme kvinners rettigheter som Goodwill Ambassadør for UNFPA. - Trening er "Girl Power", sier hun.

http://www.trimtram.no

http://karijaquesson.blogg.no/

https://www.facebook.com/pages/Kari-Jaquesson/133312733391314?sk=info

http://www.karijaquesson.no/

http://www.karijaquesson.no/velkommen