Kari Finngaard

Kari Finngaard

Omtale

Kari Finngaard er forfatter, fotograf og billedkunstner. Kari er opptatt av alle bordets gleder, og sier selv at gode smaker, dufter og sanselig mat er blant livets viktigste faktorer. Hun jobber som frilans matskribent, stylist og fotograf i fagpressen.

Anmeldelser
"Det skjer noe magisk på kjøkkenet når mel, sukker, egg og melk blandes og duften av barndom brer seg. Derfor er den nye boken « Mormors kaker» akkurat det vi trenger i novembermørket."
BoligplussMormors kaker
Bibliografi

2016 - Mormors frukt og bær

2014 - Mormors kaker

2010 - En smak av høst

2006 - Vårt daglige brød

2002 - Til bords med roser

2001 - Gaver som smaker - høst