Jorunn Johansen
© Foto: Nina Larsen, www.z-design.no.

Jorunn Johansen

Omtale

Jorunn Johansen (f. 1960) bor i Oslo og har fire barn og fem barnebarn. Jorunn er utdannet innenfor handel og kontor, og har tidligere jobbet med salg og i barnehage.

Jorunn trives best på hytta på Finnskogen. Mystikken i de dype skoger inspirerer henne til å skrive, sier hun. Hun lever for familien sin, gode historier og musikk, og blogger mer enn gjerne om interessene sine.

Fossefall var Jorunns første romanserie, og hun skriver nå på Soloppgang.

Titler i salg

Viser 1 - 20 av 246

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
Bibliografi

2018 - Trollkjerringleet

2018 - Det uønskede barnet

2018 - Den tunge avgjørelsen

2018 - Farlig spill

2018 - Skogens hemmelighet

2018 - I en annen verden

2018 - Kjærlighetens smerte

2018 - Jeg var din

2018 - Tilbake til Finnskogen

2018 - Det største av alt

2018 - Mellom to søstre

2017 - Duggvåte netter

2017 - Sorgens mester

2017 - Himmelbrann

2017 - Mitt alt

2017 - Fortidens slør

2017 - Trollkjella

2017 - Livskraft

2017 - I mitt hjerte

2017 - Du kommer aldri tilbake

2017 - Knuste drømmer

2017 - Farvel

2017 - Innhentet av fortiden

2016 - Trollskogen

2016 - Døden banker på

2016 - Brevet

2016 - Maries spådom

2016 - Hjerter danser i takt

2016 - Likevel elsker jeg deg

2016 - Kjærlighet på prøve

2016 - Julestemning

2016 - Den maskekledtes spill

2016 - Ingas valg

2016 - Hjertesorg

2016 - Stjernenatt

2016 - I drapsmannens klør

2016 - Lillelills flukt

2016 - Bedragets mester

2015 - Du er du

2015 - Snev av lykke

2015 - I dine armer

2015 - Kjærlighetens egne veier

2015 - Den store kjærligheten

2015 - Fru Liervikens bekjennelser

2015 - Mørke skyer

2015 - Huldras sang

2015 - Uventet hjelp

2015 - Solen vender tilbake

2015 - Velhaven hotell

2015 - Mannen bak masken

2015 - Smygetreet

2014 - I fiendens klør

2014 - Mannen med den hvite masken

2014 - Stjernehimmelen

2014 - Sviktet

2014 - Min elskede Isak

2014 - Forlatt for å dø

2014 - Ondskapens ansikt

2014 - Den halshugde kvinnen

2014 - Forbudte følelser

2014 - Narrespill

2014 - Sannsigersken

2014 - Englevakt

2013 - Bryllupsfesten

2013 - Jenta på Finnskogen

2013 - Alene på gården

2013 - Kjærlighetsbåndet

2013 - Hånd i hånd

2013 - Kjærlighetsbarnet

2013 - Finnskogens hjerte

2013 - Bare din

2013 - Livets valg

2013 - Kvinnen på muren

2013 - Den andre kvinnen

2012 - Bror mot bror

2012 - Den ukjente

2012 - I fangenskap

2012 - På utrygg grunn

2012 - Kajsas dans

2012 - Skogens hvisker

2012 - Trollbundet

2012 - Antatt død

2012 - Dystre spådommer

2012 - Den kappekledde vender tilbake

2012 - Forbudte kjærtegn

2012 - Fossefall 41

2011 - Onde hensikter

2011 - Mikkel og Hannele

2011 - Skumringstimen

2011 - Kjærlighetens kraft

2011 - Stemmen som hvisket

2011 - Mørkemannen

2011 - Nytt år

2011 - Kjærlighet på prøve

2011 - Hett blod

2011 - Våt grav

2011 - En dristig plan

2010 - Avskjedens time

2010 - En ny vår

2010 - Forvarsel

2010 - Nådeløs skjebne

2010 - Sorgens tid

2010 - Fanget i mørket

2010 - Den onde broren

2010 - Kjennemerket

2010 - Gjenforening

2010 - Farlig fiende

2010 - Svarteboka

2010 - Kjærlighetsnatt

2010 - Trollfurua

2010 - Skjebnevalg

2009 - Den kappekledde

2009 - Mellom to menn

2009 - Forbannelsens makt

2009 - Sommerdans

2009 - Mørk horisont

2009 - Ingen vei tilbake

2009 - Skygger over Furulia

2009 - Bak murene

2009 - Spor i skogen

2009 - Tåken letter

2009 - Den kappekleddes ofre

2009 - Trollnatt