Jon Winge

Jon Winge

Omtale

Jon Winge er en av våre mest erfarne maritime skribenter, kjent for utallige artikler i norske båtblader. Han skriver om både tekniske båtspørsmål og generelt om båtlivet og dertilhørende opplevelser på sjøen. Winge er ingeniør og en meget erfaren båtbruker, som også har skrevet en rekke fagbøker om båtspørsmål.

Bibliografi

2011 - For bare stumpene

2010 - Store helter i små båter

2009 - Tryggere seilas

2007 - På tur med motorbåt

2004 - Kystnavigasjon

2004 - Båtmotoren din venn

2003 - Kystnavigasjon

2000 - Trygg seilas

1999 - Kystnavigasjon

1998 - Båtmotoren din venn

1997 - Kystnavigasjon