Jodi Picoult
© Photograph (c) Adam Bouska

Jodi Picoult

Jodi Picoult har skrevet en rekke romaner, som alle er blitt bestselgere. Hennes nyeste roman på norsk, Det store i det lille, er solgt i mer enn 1,5 millioner eksemplarer. Romanen skal filmatiseres med Viola Davis og Julia Roberts i hovedrollene. Hun er oversatt til 34 språk. Totalt har hun solgt 40 millioner bøker. Hun bor i New Hampshire sammen med mann og barn.

Titler i salg

Viser 1 - 23 av 23

Anmeldelser

"En fantastisk historie om et svært aktuelt tema og med helt nye vinklinger."

Mariann Sæther Tokle, Lillasjel. BloggDet store i det lille

"Måten hun i denne boka skriver fram grusomhetene jødene opplevde i tysk fangenskap under andre verdenskrig, krever en moden forfatter – ja, et reflektert menneske. Teksten er totalt rensket for sentimentalitet eller melodrama. Det svir og prikker i de fleste følelsene.(...) Skjønnlitteratur, ja vel – men med en innlevelse som er en god forfatter verdig."

Jan-Erik Østlie, LO AktuellHistoriefortelleren

Bibliografi

2018 - Det store i det lille

2017 - Hjertets valg

2017 - Ensom ulv

2017 - Historiefortelleren

2016 - Nitten minutter

2015 - Historiefortelleren

2014 - Ensom ulv

2013 - Min datter tro

2013 - Heksejakten

2013 - Den enkle sannhet

2013 - I rettferdighetens navn

2013 - Et siste ønske

2013 - Jacobs verden

2011 - Åstedet

2006 - Min søsters vokter

2005 - I rettferdighetens navn

2001 - Den enkle sannhet

2000 - Min datter tro