Jan-Kåre Øien
© Privatbilde

Jan-Kåre Øien

Jan-Kåre Øien (f. 1950) bor i Drøbak og er en anerkjent og populær illustratør. Mange kjenner ham fra de populære bøkene om Los-Reinert, som han har laget sammen med forfatter Siri E. Mohr. Han har ellers samarbeidet med en rekke andre forfattere, og har skrevet og illustrert flere egne bøker, som Gjøken i klokka (2010) og Spøkelser i måneskinn (2012)

Titler i salg

Viser 1 - 19 av 19

Anmeldelser

«Spøkelser i måneskinn» er forsiktig spenning for barnehagebarn, som en mild introduksjon til hva spøkelser egentlig er for noe. Fine tegninger trekker opp (...)"
Gerd Elin Stava Sandve, DagsavisenSpøkelser i måneskinn

Bibliografi

2017 - Pakken fra Australia

2017 - Den kinesiske tekannen

2017 - Havets skrekk

2017 - Harepus og Piggsvin - Pakken fra Australia og Den kinesiske tekannen

2017 - Gjøken i klokka

2017 - Spøkelser i måneskinn

2017 - Harepus og Piggsvin - Gjøken i klokka og Spøkelser i måneskinn

2015 - Havets skrekk

2013 - Los-Reinert på hummerfiske

2013 - Los-Reinert

2012 - Gjøken i klokka

2012 - Spøkelser i måneskinn

2012 - Los-Reinerts verden

2012 - Julenissen

2012 - Englebarn tar hevn

2011 - Los-Reinert og Los-Reinert på hummerfiske

2010 - Gjøken i klokka

2010 - Los-Reinerts oppdagelsesbok

2009 - Den kinesiske tekannen

2009 - Los-Reinert og fuglehospitalet

2009 - Den store faktaboka om julenissen

2008 - Pakken fra Australia

2008 - Englebarn i mål

2006 - Englebarn tar hevn

2006 - Engler, sykler og kjærester

2006 - Emma Kråkebolle

2006 - Los-Reinert feirer jul

2005 - Pølsemaker Pettersen og andre folk i byen

2004 - Los-Reinert og sjørøverne

2002 - Englebarn i mål

2002 - Los-Reinert på fyret

2000 - Los-Reinert og Hannah

1999 - Engler og bukser og Huba Buba

1999 - Simon og st.hallvard

1998 - Englebarn får vondt

1998 - Los-Reinert på hummerfiske

1997 - Englebarn får hund

1997 - Basunengelen

1997 - Sjørøverskatten i Småvik

1996 - Håndbok for lutefiskelskere

1996 - Den lille brannmannen

1996 - Los - Reinert

1996 - Jenta som ikke ville spise

1995 - Engler, sykler og kjærester

1994 - Huset med det rare i

1994 - Drøyfus og pytonbakteriene

1993 - Huset med det rare i

1992 - Huset med det rare i