Jan Guillou

Jan Guillou

Bibliografi

2009 - Hamilton - Coq Rouge

2009 - Men ikke hvis det gjelder din datter

2009 - Hamilton - Den demokratiske terroristen

2009 - Hamilton - I nasjonens interesse

2003 - Rød hane

2003 - Den demokratiske terroristen

2003 - I nasjonens interesse

2003 - Ondskapen

2003 - Den aktverdige morderen

2003 - Heksenes forsvarere

2003 - Ingenmannsland

2003 - Siste seier

2003 - Hevet over enhver mistanke

2003 - I Hennes Majestets tjeneste

2001 - Arven etter Arn

2001 - Korsfarertrilogien

2000 - Riket ved veiens ende

1999 - Rød hane

1999 - Tempelridderen

1998 - Veien til Jerusalem

1998 - Hamlon

1997 - Fiendens fiende

1997 - Om jakt og jegere

1992 - Vendetta

1990 - Fiendens fiende