Herbert Svenkerud

Herbert Svenkerud

Bibliografi

2017 - Fransk ordbok

2017 - Tysk ordbok

2016 - Engelsk skoleordbok

2015 - Spansk ordbok

2008 - Engelsk ordbok (stivbind)

2008 - Spansk ordbok (stivbind)

2006 - Fransk skoleordbok (fleksibind)

2006 - Engelsk ordbok

2005 - Engelsk-norsk/norsk-engelsk ordbok

2005 - Engelsk-norsk/norsk-engelsk ordbok

2001 - Fransk ordbok (stivbind)

2000 - Tysk ordbok

2000 - Engelsk-norsk/norsk-engelsk ordbok

2000 - Engelsk-norsk/norsk-engelsk ordbok

2000 - Engelsk-norsk/norsk-engelsk ordbok

1997 - Tysk-norsk/norsk-tysk ordbok

1997 - Ordbok engelsk-norsk/norsk-engelsk ordbo

1997 - Ordbok tysk-norsk/norsk-tysk ordbok

1996 - Ordbok tysk-norsk/norsk-tysk ordbok

1990 - Engelsk-norsk/norsk-engelsk ordbok

1988 - Stor engelsk ordbok