Harald Båsland

Harald Båsland

Omtale
Harald Båsland er en erfaren lærebokforfatter og lærer med fordypning i norsk, samfunnsfag og pedagogikk. Sammen med Bjarne Hovland har han vært forfatter av metodikkbøker for lærere i natur og miljø, geografi og historie, lærebøker i norsk, samfunnsfag, natur og miljø, geografi og historie for grunnskolen, og samfunnsfagsbøker og matematikkbøker for elever med lærevansker. Båsland har vært mye benyttet som kursholder på en rekke lærerkurs over hele landet.
Titler i salg

Viser 1 - 20 av 31

  1. 1
  2. 2
Bibliografi

2013 - Lesetrim Lærerveiledning

2012 - Lesetrim

2009 - Lærerveiledning

2009 - Innføring i læringsstrategier for ungdom

2008 - Studieteknikk 1

2008 - Studieteknikk 3

2008 - Studieteknikk 2

2004 - Lær deg å lære 6 nynorsk

2004 - Lær deg å lære 5 nynorsk

2004 - Lær deg å lære 7 nynorsk

2004 - Lær deg å lære 6 nynorsk

2004 - Lær deg å lære 7

2004 - Lær deg å lære 6 nynorsk

2004 - Lær deg å lære 6

2004 - Lær deg å lære 7

2004 - Lær deg å lære 7 nynorsk

2004 - Lær deg å lære 7

2004 - Lær deg å lære 7 nynorsk

2003 - Lær deg å lære 6

2003 - Lær deg å lære 5

2003 - Lær deg å lære 5 nynorsk

2003 - Lær deg å lære 5

2003 - Lær deg å lære 5

2003 - Lær deg å lære 6

2003 - Lær deg å lære 5 nynorsk

2002 - Lær deg å lære 4

2002 - Lær deg å lære 3 nynorsk

2002 - Lær deg å lære 4 nynorsk

2002 - Lær deg å lære 3 nynorsk

2002 - Lær deg å lære 4 nynorsk

2001 - Lær deg å lære 3

2001 - Lær deg å lære 3

1999 - Terrella 7 transparenter, samfunnsfag (L97)

1999 - Terrella 7 samfunnsfag, nynorsk (L97)

1999 - Geografisk leksikon for barn og ungdom

1999 - Terrella 7 samfunnsfag, bokmål (L97)

1999 - Terrella 7 lærerens bok, samfunnsfag (L97)

1998 - Terrella 6 samfunnsfag, nynorsk (L97)

1998 - Terrella 6 samfunnsfag, bokmål (L97)

1998 - Terrella 6 transparenter, samfunnsfag (L97)

1998 - Terrella 6 lærerens bok, samfunnsfag (L97)

1997 - Terrella 5 lærerens bok, samfunnsfag (L97)

1997 - Terrella 5 transparenter, samfunnsfag (L97)

1997 - Terrella 5 samfunnsfag, nynorsk (L97)

1997 - Terrella 5 samfunnsfag, bokmål (L97)