Eric van Lustbader

Eric van Lustbader

Omtale

Eric Van Lustbader ble født i 1946 i New York City. Han har skrevet mer enn 25 bestselgere innen ulike sjangre. Han er en god venn av Elton John, og han skriver og bor på Long Island sammen med konen sin.

Bibliografi

2017 - Jason Bourne forrådt

2017 - Arven

2017 - Bourne-sanksjonen

2016 - Jason Bourne - Forrådt - del 1

2016 - Jason Bourne - Forrådt - del 2

2016 - Bourne-sanksjonen - del 2

2016 - Bourne-sanksjonen - del 3

2016 - Jason Bourne - Forrådt - del 3

2016 - Jason Bourne - Forrådt - del 4

2016 - Jason Bourne - Arven - del 1

2016 - Jason Bourne - Arven - del 3

2016 - Jason Bourne - Arven - del 2

2016 - Bourne-sanksjonen - del 1

2011 - Bourne-sanksjonen

2009 - Jason Bourne forrådt

2008 - Det tapte Testamentet

2007 - Arven

1983 - Ninja-mordene