Eric Hill

Eric Hill

Titler i salg

Viser 1 - 33 av 33

Anmeldelser

"Den gjør susen for de aller, aller minste. Tassen klapper, leker titt-tei og vinker. Det samme gjør småbarna. Det er nok mer en leke enn en bok, men en av de smarteste aller-første-bøkene jeg har testet."
Elin Solvang, Magasinet MammaGjør som Tassen! Bok med hånddukke
"Barnet kan trykke på knappene på siden av boka og høre mange morsomme lyder. Veldig populært blant de minste!"
 
Hege Fosser Pedersen, Foreldre & Barn

Bibliografi

2020 - Tut og kjør, Tassen!

2020 - Tassens traktor

2019 - Tassen på biblioteket

2019 - Tassens brannbil

2017 - Din venn Tassen

2015 - Titt-tei, Tassen! Med lydpanel og klaffer

2015 - Tassens små bøker

2013 - God jul, Tassen!

2013 - Gøy med Tassen

2012 - Gjør som Tassen! Bok med hånddukke

2012 - Moro med Tassen

2012 - Tassen på ferie

2011 - Tassens favorittleker

2010 - Hvor er Tassen?

2010 - Tassen - Bok og Kosedyr

2010 - Tassen og bursdagsballongen

2010 - Hva hører du nå, Tassen?

2010 - På tur med Tassen

2010 - Leggetid for Tassen

2009 - Tassens bråkebil

2009 - Tassen leker

2009 - Tassens favorittfortellinger

2008 - Tassen og traktoren

2008 - Tassen på tivoli - med lydpanel

2008 - Tassen sier god natt

2007 - Tassens Favorittfortellinger

2007 - Tassens Aktivitetspakke

2007 - Tassen har bursdag - bok med lydpanel

2007 - Lek med Tassen

2006 - Tassens ordbok

2006 - Tassens lekekasse

2006 - Tassens store godnattbok

2005 - Tassen og musikk-korpset

2005 - Den tykke boka om Tassen

2005 - Tassen på stranda

2004 - Tassen på skattejakt

2003 - Tassens store klaffebok

2002 - Tassen har det travelt

2001 - Tassen dyr

2001 - Tassen lekene mine

2001 - Tassen hjemme

2000 - Tassens klokkebok

1999 - Tassens tellebok

1999 - Tassens store godnattbok

1999 - Tassen og alle dyrene

1998 - Tassen på sirkus

1997 - Tassen leker med ord

1996 - Tassen besøker bestemor og bestefar

1995 - Tassens juleeventyr

1995 - Tassens juleverksted

1994 - Tassen baker kake

1992 - Tassen på karneval

1991 - Tassen i parken

1990 - Tassen sover borte

1989 - Tassen får en søster

1988 - Tassens store ordbok

1987 - Tassen på landet

1985 - Tassen på ferie

1984 - Tassen på skolen

1983 - Tassen feirer jul

1983 - Tassen har fødselsdag

1982 - Tassen tar sin første tur

1982 - Hvor er Tassen?