Emily Giffin
© (c) Emmanuelle Choussy

Emily Giffin

Omtale
Emily Giffin er utdannet jurist, og jobbet som advokat i New York i flere år før hun ble forfatter. Hun har til nå skrevet seks romaner, og bor i Atlanta sammen med sin mann og deres tre barn.
Bibliografi

2019 - Alt vi ønsket oss

2019 - Først kommer kjærligheten

2017 - Baby eller ikke

2016 - En hjertesak

2016 - I tykt og tynt

2016 - Først kommer kjærligheten

2016 - I gode og onde dager

2015 - I tykt og tynt

2015 - Baby eller ikke

2015 - I gode og onde dager

2013 - Der vi hører hjemme

2012 - En hjertesak

2009 - I gode og onde dager

2008 - I tykt og tynt

2008 - Baby eller ikke

2008 - I gode og onde dager

2007 - Til odel og eie