Elisabeth Hammer
© © Fotograf Helle K. Hagen, Horten

Elisabeth Hammer

Elisabeth Hammer (1970) bor i Horten og skriver fra Vestfold. Hun har tidligere utgitt seriene Maria av Svaneberg, Misteltein og Skumringstid – og nå skriver hun på Frostrose.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 172

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bibliografi

2019 - Avsløringens time

2019 - Lys i mørket

2019 - Merket for livet

2019 - Prest på vift

2019 - En smak av frihet

2019 - Kraftens hemmelighet

2019 - Frekkhetens nådegave

2019 - Så lenge leken er god

2019 - Bak høye murer

2019 - Beseglet skjebne

2019 - I toppen av masta

2018 - Drømmen som brast

2018 - På sviktende grunn

2018 - Ulmende glør

2018 - Tid for hevn

2018 - Grossererens datter

2018 - I djevelens fotspor

2018 - Mellom himmel og jord

2018 - Den som lurer i skyggen

2017 - Rovjegeren

2017 - Drømmetegn

2017 - Jaget av fortiden

2017 - Piken i nattserken

2017 - Forlovet

2017 - Stormskyer

2017 - Sommerstemning

2017 - Fornemmelser

2017 - Frieren

2016 - Et uventet vennskap

2016 - I en tynn tråd

2016 - I hus med fienden

2016 - På nye stier

2016 - Kapteinens hevn

2015 - Myke drømmer

2015 - Fanget

2015 - Nærmere sannheten

2015 - På randen

2015 - Hemmelig beundrer

2015 - Anna

2015 - Kjærlighetens håp

2015 - Skjebnetime

2015 - En kjempes fall

2015 - Avskjedens time

2015 - Forgiftede ord

2014 - Lidenskapens pris

2014 - Fryktens hus

2014 - Hjerteskjærende valg

2014 - Kjærlighet og svik

2014 - Siste møte

2014 - Makt og avmakt

2014 - Gryende lengsel

2014 - Dagboken

2013 - Livets rett

2013 - Siste reise

2012 - Amulettens hemmelighet

2012 - Mellom liv og død

2012 - Tvunget til å glemme

2012 - Bryllupsnatten

2012 - Stjålne øyeblikk

2012 - Tukthuset

2012 - På lånt tid

2012 - Krig og kjærlighet

2012 - Løfte om kjærlighet

2011 - Stemmer i natten

2011 - Fornuft eller følelser

2011 - Dødelig spill

2011 - Tapt fremtid

2011 - Smuglerskipet