Elisabeth Eide

Elisabeth Eide

Elisabeth Eide er forfatter, journalist og medieforsker, ansatt på Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har gitt ut en rekke fagbøker, fem romaner og har bidratt til en rekke antologier og tidsskrifter.

Bibliografi

2019 - Making Transparency Possible

2019 - Making Transparency Possible

2019 - Making Transparency Possible

2012 - Den globale drabantbyen

2012 - Norske medier - journalistikk, politikk og kultur

2009 - Dekke verden!

2007 - Narrespeil

2007 - Mistenkelige utlendinger

2006 - Medier, politikk og samfunn

2005 - Å se verden fra et annet sted

2004 - Å se verden fra et annet sted

2002 - Krigens retorikk

2001 - De der nede

2000 - Nærbilder av India

2000 - Medier, påvirkning og samfunn

1999 - Medier, påvirkning og samfunn