Omtale
Eirik Husby Sæter (f. 1984) er født og oppvokst på Bjørndal i Oslo. Han har studert kriminologi, og i 2009 ble han uteksaminert fra Politihøyskolen. Husby Sæther jobber ved Krimvakta i Oslo og Pornomania er hans femte roman.
Anmeldelser
«Realistisk og rått om rus.»
 
Bjarne Tveiten, FædrelandsvennenJudaskysset
«Eirik Husby Sæther skriver særdeles realistisk og deskriptivt, og bruker god tid på å bygge en troverdig intrige. Han skriver med innsikt om selve politiarbeidet og den tekniske etterforskningen, på en måte som gir mening.»
Sindre Hovdenakk, VGJudaskysset
«Misbrukere, pårørende, dopselgere og ordensmakt møtes i realistisk krim om narkohovedstaden Oslo.»
Gerd Elin Stava Sandve, DagsavisenJudaskysset
"Det mest fascinerende ved dette stoffet er først og fremst miljøbeskrivelsene - og gjerne de som ligger tilbake i tid. Hvordan var barns oppvekstkår på Kristianias/Oslos østkant - hvordan maktet fabrikkjentene langs Akerselva å takle en lang arbeidsøkt, gjerne med indre stridigheter og kampen for å heve et sosialt nivå. Her skildres med stor innlevelse og intensitet forhold som bare museumsinstitusjoner til en viss grad makter å gjenskape ."
Jon Terje Grønli, GjengangerenDet blå barnet
"Jeg slår fast med en gang at jeg gjerne vil møte i alle fall forfatteren igjen. Med sin gjennomgangsfigur, politietterforskeren Mikael Wulf, blir vi i løpet av de lettleste, men intense 250 sidene både tatt med 100 år tilbake i tid og frem til nesten februar 2017. Det gjør Husby Sæther på et elegant vis der han knytter familie- og generasjonsbånd på et troverdig vis."
Tor Hammerø, NettavisenDet blå barnet