Diane Chamberlain
© John Pagliuca

Diane Chamberlain

Diane Chamberlain er en New York Times og Sunday Times-bestselgerforfatter av 26 romaner, utgitt i over 20 språk. Hun har bakgrunn og utdanning innen psykologi og sosialt arbeid, og jobbet i flere år med sosialmedisin i USA før hun åpnet egen praksis som psykoterapeut. Den avsluttet hun i 1992 da hun ble forfatter på heltid. Hun har vunnet mange priser for bøkene sine. Diane bor i Virginia med mann og hund.


Bibliografi

2018 - Mirakelet i Hickory

2014 - Under hjertet

2013 - Peiskos

2010 - Et hemmelig liv

2009 - Skyggefulle minner

2008 - Et hemmelig liv

2007 - Et hemmelig liv

2007 - Sarahs hemmelighet

2005 - Skyggefulle minner

2005 - En beskjed fra fortiden

2001 - Sophie, kom hjem!

2000 - Sarahs hemmelighet