Deepak Chopra

Deepak Chopra

Deepak Chopra er kjent over hele verden som lege, forfatter, åndelig lærer og foredragsholder. Han har skrevet et tyvetalls bøker oversatt til over tretti språk. Mange er blitt bestselgere og mange regnes som klassikere, som Kropp uten alder, sinn uten tid. Time Magazine plasserte i 1999 Deepak Chopra på sin liste over de 100 mest betydningsfulle mennesker i det 20. århundre.
Tolv av bøkene hans er utgitt på norsk, blant annet Hemmelighetenes bok, Hold deg ung lenger!, Synkronskjebnens kraft, Suksessens 7 åndslover og Veiene til Gud.
www.chopra.com

Bibliografi

2010 - Det glemte mirakelet

2008 - Livet etter døden

2005 - Hemmelighetenes bok

2005 - Yogaens 7 åndslover

2004 - Synkronskjebnens kraft

2002 - Hold deg ung lenger!

2001 - Veiene til Gud

2001 - Suksessens 7 åndslover

1996 - Suksessens sju åndslover