Dean Koontz

Dean Koontz

Dean Koontz (f.1945) har skrevet mer enn 70 bøker, mange under pseudonym. Bøkene hans er oversatt til 38 språk og er solgt i mer enn 225 millioner eksemplarer. Her i Norge slo han igjennom med Fryktens ansikt i 1982 og har gledet titusenvis av lesere siden. Han bor sammen med sin kone i California.

Tilgjengelige bøker av Dean Koontz.

Bibliografi

2017 - Redselens vinger

2011 - Ditt hjerte er mitt

2010 - Ektemannen

2010 - Odds forunderlige timer

2010 - Død og levende

2009 - Begynnelsen på slutten

2009 - Årets mørkeste natt

2008 - Helten

2008 - Broder Odd

2007 - Ektemannen

2007 - Frankenstein, bok 2: Mørkets by

2007 - Besynderlige Odd

2006 - Frankenstein, bok 1: Den fortapte sønn

2006 - Begynnelsen på slutten

2006 - Ikke stol på klovnen

2005 - Ansiktet

2005 - Odd Thomas

2005 - Bak masken

2004 - I ly av måneskinn

2004 - Dr. Dommedag

2003 - Falsk erindring

2002 - Fryktløs

2002 - Grip natten

2000 - I den tolvte timen

1998 - Tilbake til livet