David Mazzucchelli

David Mazzucchelli

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Anmeldelser

"Smart, vakker og godt fortalt moderne kjærlighetshistorie (...) Ved å kombinere flere ulike tegneteknikker lar Mazzucchelli streken bli en egen fortellerstemme som bidrar til å kommentere forholdet mellom personene i boken. Resultatet er en historie som er både smart og rørende, og så spesiell i uttrykket at den blir værende hos leseren lenge."
 
Walter N. Wehus, Bergens TidendeAsterios Polyp
"Asterios Polyp har blitt en fortelling om mekanismene i et kjærlighetsforhold. En bok med kloke betraktninger om kunst, ærgjerrighet og storbykultur, samt et vell av anekdoter som alene er verdt hele romanen. (...) Asterios Polyp er en bok man leser ferdig i ett strekk, en bok man savner med det samme."
Simon Stranger, Ny TidAsterios Polyp
"Mazzucchellis tegninger henter det beste fra karikeringen i japansk manga, europeiske seriers rene linje, variert amerikansk sidelayout og impulser fra de gamle wood cut novels - billedfortellinger som er tegneserieromanens forløper. Det er stor seriekunst, samtidig som eksperimentelle stilgrep gjør oss bevisst på hvordan tegneserien forteller."
Morten Harper, Dagens NæringslivAsterios Polyp
"Boka byr på en leseopplevelse som kanskje krever litt mer av leseren enn mange andre «grafiske romaner», men det er heller ikke uten grunn at den anses som en av de aller beste i sjangeren fra de siste åra."
Snorre Bryne, DagbladetAsterios Polyp