Dag Solstad

Dag Solstad

Anmeldelser

«Forbausende personlig om hvor tungt og ensomt et forfatterliv kan være. [...] Det er en humoristisk, rik og forbausende personlig bok, som blant annet gir innsikt i skrivingens vaner og helst uvaner. Først og fremst er den en trøst til alle som skriver»

Cathrine Krøger, DagbladetHjemmekontoret

I denne boken vil vi bare ha mer. Det er ikke hverdagskost. «VM i fotball 2014» tegner et like storslått bilde av mesterskapet som det tross alt ble til slutt – og samtlige skribenter fanger dramatikken og høydepunktene på en flott måte. Boken fungerer både som en mimrebok og som ren underholdningslitteratur. Du kommer til å savne sommeren 2014 enda mer etter å ha lest denne.

Kim Arne Hammerstad, StudvestVM i fotball 2014

"Det er uansett vanskelig ikke å la seg sjarmere av denne boka. Gleden, spenningen og iveren som Pedersen og Stalsberg formidler fra mesterskapet smitter over på leseren. Solstads bidrag er verdt boken alene."

Endre Ruset, DagbladetVM i fotball 2014

Muntre stunder, tragiske situasjoner, store øyeblikk, tårer og jubel gjenopplever vi. Frydefullt, morsomt og også med litt sentimentale følelser.En slik bok blir du i godt humør av!

Kjell Moe, KulturspeiletVM i fotball 2014