Christine Nöstlinger

Christine Nöstlinger

Omtale

Christine Nöstlinger ble født i Wien i 1936. Hun har fått mange priser for sine bøker og er en av de mest populære barnebokforfatterne i Europa. I 1984 fikk hun H.C. Andersen-medaljen, som er barnebokverdenens nobelspris. Tilsammen har hun publisert ca. 100 bøker, og mange av disse er oversatt til norsk. I tillegg skriver hun avisartikler og har laget serier for radio og TV. Mest kjent i Norge er hun for bøkene om Frans.

Bibliografi

2014 - Frans - 3 fortellinger i én bok

2011 - Frans blir detektiv

2006 - Frans trikser

2005 - Frans og Gabi-vrøvlet

2004 - Frans og hestene

2003 - Frans og TV-en

2002 - Frans i fotballtrøbbel

2002 - Frans på ferie

2001 - Frans gleder og gruer seg; Frans på ferie; Frans blir syk i utide; Frans og kjærligheten; Frans og julen

2001 - Frans og bestefar

2000 - Frans

1999 - Frans og babyen

1998 - Frans og lærer Sikksakk

1998 - Frans blir syk i utide

1997 - Frans og hundene

1996 - Frans på skolen : librisutgave

1993 - Frans og julen

1992 - Frans og kjærligheten

1991 - Frans lærer å lese

1990 - Frans er en gutt

1988 - Frans begynner på skolen