Christine Mysen

Christine Mysen

Titler i salg

Viser 1 - 28 av 28

Anmeldelser
”Christine Mysen har klart å skrive en meget fengende bok, som er både morsom og spennende (…) Boka er skrevet med flytende språk og er lett å lese. Personene blir godt beskrevet og man kan nærmest se dem for seg.”
Gøril P. Falstad, Trønder-AvisaMysterier
"Bok som er veldig spennenende, og den handler også litt om kjærlighet, romantikk og drama. Dette er en serie jeg har lyst å lese, fordi den var både spennende og handlet om mitt favorittdyr - hester! En serie som man blir fort hekta på! Jeg tror det er fordi boken er godt skrevet."
Mia (10 år), Mammanett.noMysterier
”Oppfølgeren av bok nummer en i hesteserien «Hest og hemmeligheter» er ikke annet enn utrolig spennende (…) Jeg gleder meg til nummer tre!”
Gøril P. Falstad, Trønder-AvisaAraberhesten
Bibliografi

2016 - Triste nyheter

2016 - Trøbbel

2016 - Uvenner

2016 - Araberhesten

2016 - Mysterier

2016 - I sikkerhet

2016 - Ulovlig besøk

2016 - Konkurransen

2016 - Mannen fra Østen

2016 - Et forbudt kyss

2016 - Oppgjøret

2016 - Kompasset

2016 - Såret

2016 - Ulykke

2012 - Kompasset

2012 - Ulykke

2012 - Konkurransen

2012 - Kompasset

2012 - Konkurransen

2012 - Ulykke

2011 - Oppgjøret

2011 - Uvenner

2011 - I sikkerhet

2011 - Såret

2011 - Ulovlig besøk

2011 - Et forbudt kyss

2010 - Araberhesten

2010 - Mysterier

2010 - Araberhesten

2010 - Triste nyheter

2010 - Trøbbel

2010 - Mannen fra Østen

2010 - Mysterier