Christine Istad

Christine Istad er billedkunstner, art director og fotograf. Hun er utdannet ved Westerdals School of Communication i Oslo og ved Parsons School of Design i New York. Istad arbeider hovedsakelig med foto og video. Hun har hatt en rekke separatutstillinger, blant annet i Kunstmuseet KUBE i Ålesund 2009, Henie Onstad Kunstsenter 2005 og på Galleri Semmingsen i Oslo. Deltok på Høstutstillingen i 2004 og 2008. Festivalkunstner under Moldejazz i 2008. Istads fotografier er innkjøpt til bl.a. St. Olavs Hospital, Oslo og Bærum Kommune, Norges Bank, UiO, Statsministerens Kontor, Utdanningsdep., Gjensidige og LUAG Collection i USA.

Anmeldelser

«Journalist Kari Gjæver Pedersen og fotograf Christine Ilstad har skrevet en spennende reisebok om Japans eldste og viktigste buddhistiske pilgrimsvandring, hvor man kan oppnå nirvana, som tittelen antyder "uten å dø først". (...)

(...) «Vi liker spesielt godt at den store innbundne boken også kommer med et lite hefte med kart og en kort oversikt over alle pilgrimsturens templer. Den kommer godt med hvis man selv skal legge ut på denne buddhistiske pilgrimsvandringen. Som undertegnede fikk veldig lyst til å gjøre.»
 
Mari Bareksten, Magasinet ReiselystHvordan komme til Nirvana uten å dø først