Carolyn Keene

Carolyn Keene

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 81

Bibliografi

2017 - Regler og rykter

2017 - Farlig farvann

2017 - Den hemmelige døren

2017 - I skuddlinjen

2012 - Lille Frøken Detektiv 8: Den beste detektiven

2010 - Regnskogens mysterium

2009 - Nye Frøken Detektiv 12: Legenden om klokken

2009 - Lille Frøken Detektiv 4: Tyven på ballettskolen

2009 - Lille Frøken Detektiv 5: Fotballmysteriet

2009 - Lille Frøken Detektiv 3: Gavemysteriet

2009 - Nye Frøken Detektiv 11: Stjålne smaragder

2009 - Nye Frøken Detektiv 11: Stjålne smaragder

2009 - Nye Frøken Detektiv 15: Prinsen og maleriet

2009 - Nye Frøken Detektiv 7: Fanget i ørkenen

2009 - Lille Frøken Detektiv 6: Iskalde spor

2009 - Nye Frøken Detektiv 14: Et sant mareritt

2009 - Nye Frøken Detektiv 13: Ledetråd: Hawaii

2008 - Nye Frøken Detektiv 7: Fanget i ørkenen

2008 - Lille Frøken Detektiv 1: Den skumle bursdagen

2008 - Frøken Detektiv i Arizona

2008 - Frøken Detektiv Klassiker 6: Frøken Detektiv på ferde igjen

2008 - Frøken Detektiv Klassiker 8: Frøken Detektiv og tårnet med de vridde lys

2008 - Frøken Detektiv Klassiker 7: Frøken Detektiv og slangekolonien

2008 - Nye Frøken Detektiv 9: Skjønnhet og sabotasje

2008 - Nye Frøken Detektiv 6: Frøken filmstjerne

2008 - Nye Frøken Detektiv 10: Skittent spill

2008 - Nye Frøken Detektiv 8: Regnskogens mysterium

2008 - Lille Frøken Detektiv 2: Det forsvunne halskjedet

2008 - Nye Frøken Detektiv 5: Filmmysteriet

2007 - Frøken Detektiv Klassiker 1: Frøken Detektiv

2007 - Frøken Detektiv Klassiker 2: Frøken Detektiv på spøkelsesjakt

2007 - Nye Frøken Detektiv 2: Kappløp med tiden

2007 - Frøken Detektiv Klassiker 4: Frøken Detektiv møter "Trekanten"

2007 - Nye Frøken Detektiv 1: Uten et spor

2007 - Nye Frøken Detektiv 4: Turbulens

2007 - Nye Frøken Detektiv 3: Falske toner

1984 - Frøken Detektiv betaler gjelden sin

1984 - Frøken Detektiv og tårnet med de vridde lys

1984 - Frøken Detektiv og spøkelsesbroen

1984 - Frøken Detektiv og "Slangekolonien"

1980 - Frøken Detektiv og tvillingsaken