Caroline Myss

Omtale

CAROLINE MYSS er en internasjonalt anerkjent pioner innenfor energimedisin. Hun har arbeidet som medisinsk intuitiv i en årrekke og hjulpet folk til å forstå den følelsesmessige, psykologiske og åndelige energien som ligger til grunn for
sykdommen eller livskrisen deres. Caroline Myss holder foredrag og kurs verden over og har skrevet en rekke bestselgere.

Bibliografi

2010 - Healingkraftens hellige dimensjon

2008 - Inn i borgen

2005 - Din magiske kraft

2002 - Dine åndelige kontrakter

1998 - Kropp, sinn og ånd

1997 - Ånd og energi