Buthler & Öhrlund
© Foto: Knut Koivisto

Buthler & Öhrlund

Omtale
Dan Buthler er født i Rønne i Danmark og er siviløkonom og forfatter. Med sin interesse for sammenheng og politikk passet han utmerket som samarbeidspartner for forfatteren, journalisten og fotografen Dag Öhrlund. Öhrlund hadde medvirket i 20 bøker da han i 2007 romandebuterte med boken mord.net som ble solgt til 10 land, inkludert Norge hvor den fikk gode anmeldelser. Han er kjent for sin skarpe penn og sitt samfunnsengasjement. Sammen har forfatterduoen vakt stor oppsikt med bøkene om psykopaten Christopher Silfverbielke og politietterforsker Jacob Colt. Bøkene har solgt over 750 000 bare i Sverige.
Bibliografi

2019 - Keiseren

2018 - Oppstandelsen

2018 - Erobreren

2018 - Oppstandelsen

2018 - Motvind

2018 - Keiseren

2018 - Hevneren

2017 - Hjemkomsten

2017 - Oppgjøret

2017 - En nesten vanlig mann

2017 - Naboen

2008 - Mord.net