Bjørn Torgrimsen

Bjørn Torgrimsen

Omtale
Bjørn Torgrimsen var tidligere førsteamanuensis ved Universitetet i Stavanger, der han underviste i skatterett for studenter som avla registrert revisoreksamen.
Bibliografi

2018 - Oppgavesamling i skatterett

2018 - Oppgavesamling i skatterett

2012 - Oppgavesamling i skatterett

2008 - Personlig økonomi 2008

2007 - Oppgavesamling i skatterett

2005 - Personlig økonomi 2005

2004 - Oppgavesamling i skatterett

2001 - Oppgavesamling i skatterett

1998 - Oppgavesamling i skatterett

1996 - Oppgavesamling i skatterett

1984 - Finansiering

1984 - Rentetabeller

1984 - Regnskap

1984 - Regnskap

1984 - Finansiering

1984 - Regnskap