Berit Elisabeth Sandviken

Berit Elisabeth Sandviken

Omtale

Berit Elisabeth Sandviken fra Eidsvoll har jobbet som hjelpepleier og journalist. Livserfaring har hun også høstet i Kongo, der hun i flere år var engasjert i hjelpearbeid. Oppholdet resulterte i to dokumentarromaner. STORMVINDER er den andre serien fra Sandviken, som skrev LASSJENTA etter at hun vant Damms manuskonkurranse i 2002.

Titler i salg

Viser 1 - 40 av 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Bibliografi

2015 - Kjærlighetens omveier

2015 - Taus kjærlighet

2015 - Gjensyn

2015 - Skygger og lys

2014 - Der kampen sto

2014 - Når strenger brister

2014 - Kaperens datter

2014 - Gammelt gull

2014 - Delt hjerte

2014 - Vårbrudd

2012 - Engel uten vinger

2011 - Slektsbånd

2011 - Motlys

2011 - Villblomster

2011 - Nådetid

2011 - Galskapens hus

2011 - Innhentet

2010 - Hvit måne

2010 - Der solen aldri går ned

2010 - Sølvets bånd

2010 - Vandreren

2010 - Skatter i mørket

2008 - Nær stupet

2008 - Brutte bånd

2008 - Glødende kull

2008 - I hjertets skygge

2008 - Hevnens sødme

2008 - Trådene samles

2007 - Skyggespill

2007 - Nye håp

2007 - Vinterlys

2007 - Frost og frykt

2007 - Marthine

2007 - Fri

2006 - Gamle synder

2006 - Merket

2006 - Hjertets plikt

2006 - Skumring

2006 - Nådegaven

2006 - Vardevakt

2006 - Blind lengsel

2006 - Frostnatt

2005 - Gjester i natten

2005 - Vårtegn

2005 - Svik og savn

2005 - Brutte løfter

2005 - Som i et speil

2005 - Avslørt

2005 - Slaven

2005 - Onde tunger

2004 - Skjebnens veier

2004 - Under hjertet

2004 - Den fremmede

2004 - Anklager

2004 - Morsarven

2004 - Flukten