Bente Roestad

Bente Roestad

(f. 1960) er mest kjent for sine bøker om miljødetektiven Blekkulf. I kjølvannet av Blekkulf-suksessen er det blitt mange sangtekster, teaterforestillinger og en animasjonsfilm for TV. Bente Roestad har også krevet boka "Kon-Tiki. Thor Heyerdahls eventyrlige flåteferd" som er en faktabok for barn. Bente Roestad mottok Karl Evangs pris for helseopplysning 1990 og Informasjonsprisen 1991.

Bibliografi

2007 - Leseløve - Blekkulf på ubåttokt

2007 - Oppdrag: Rent vann!

2006 - Ørnerovet på Leka

2006 - Kon-Tiki

2005 - Leseløve - Blekkulf og det skumle vraket

2004 - Gro Harlem Brundtland

2003 - Thor Heyerdahl

2003 - Den store Blekkulf-boka

1990 - Blekkulf og sprelline

1990 - Blekkulf og stiand på oppd

1990 - Blekkulf og armianne

1989 - Blekkulf lager rokkeband

1989 - Blekkulf på oppdagelsesfr.