Bente Roestad

Bente Roestad

Omtale

(f. 1960) er mest kjent for sine bøker om miljødetektiven Blekkulf. I kjølvannet av Blekkulf-suksessen er det blitt mange sangtekster, teaterforestillinger og en animasjonsfilm for TV. Bente Roestad har også krevet boka "Kon-Tiki. Thor Heyerdahls eventyrlige flåteferd" som er en faktabok for barn. Bente Roestad mottok Karl Evangs pris for helseopplysning 1990 og Informasjonsprisen 1991.

Titler i salg

Viser 1 - 1 av 1

Bibliografi

2007 - Blekkulf på ubåttokt

2007 - Oppdrag: Rent vann!

2006 - Ørnerovet på Leka

2006 - Kon-Tiki

2005 - Blekkulf og det skumle vraket

2004 - Gro Harlem Brundtland

2003 - Thor Heyerdahl

2003 - Den store Blekkulf-boka

1997 - Bronto

1994 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Surre

1994 - Blekkulf - Delfinetta og den store bølgen

1994 - Blekkulf - Alle tiders rokkeband

1994 - Blekkulf - Den allergiske sjøhesten

1994 - Blekkulf - Haiald sitter i garnet

1994 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Haiald

1994 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Gondolen

1994 - Blekkulf - Den mystiske gondolen

1994 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Sjøhesten

1994 - Blekkulf: en dag er nok for Surre

1994 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Oppdagelsesferden

1994 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Spekkhoggerne

1994 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Delfinetta

1994 - Blekkulf - Spekkhoggerne lager spetakkel

1994 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Koalaene

1994 - Blekkulf: Koalaene på flyttefot

1993 - Blekkulf - Hvem skremte vettet av Caretta?

1993 - Blekkulf - Den store oppdagelsesferden

1993 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Venner

1993 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Sprelline

1993 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Caretta

1993 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Markus og Mariken

1993 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Stiand

1993 - Blekkulf - Markus og Mariken i knipe

1993 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Miljødetektiv

1993 - Blekkulf - Skoledagbok 1993/1994

1993 - Blekkulf - Aktivitetsbok: Armianne

1993 - Blekkulf - Venner er godt å ha

1992 - Russedagbok 1993

1992 - Blekkulf skoledagbok 1992-1993

1992 - Blekkulf sangbok

1991 - Inky Arms and His Eco-detectives

1991 - Blekkulf og miljødetektivene

1990 - Blekkulf og sprelline

1990 - Blekkulf og stiand på oppd

1990 - Blekkulf blir miljødetektiv

1990 - Blekkulf og armianne

1989 - Blekkulf lager rokkeband

1989 - Blekkulf på oppdagelsesfr.