Asbjørnsen og Moe

Asbjørnsen og Moe

Bibliografi

2017 - Askeladden - 3 eventyr

2017 - Askeladden som kappåt med trollet og andre eventyr

2017 - Eventyr med julestemning (2)

2016 - Barnas Beste: Asbjørnsen og Moe - Eventyr

2016 - Eventyr med julestemning

2011 - Julehistorier - Cappelen Damms Gull

2011 - Barnas fineste eventyr: Asbjørnsen og Moe

2002 - Skrinet med det rare i og andre eventyr

1998 - De tre kongsdøtrene i berget det blå

1997 - Eventyr : Damms beste barnebokklassikere

1991 - Eventyr for barn

1991 - Eventyrskatter [kassett med 4 bøker]

1991 - Skrinet med det rare i : 10 eventyr av Asbjørnsen og Moe